За порушення присяги: Верховна Рада звільнила 200 суддів-зрадників

Загалом на звільнення всіх суддів пішло близько півтори години.

Голосування у Раді. Фото: nr2.com.ua.

Верховна Рада України своїми постановами звільнила майже 200 кримських суддів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на українські ЗМІ.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зазначив, що йдеться про звільнення кримських суддів, які "зрадили українську державу, які зрадили своїй присязі, які зрадили український народ". "Ми будемо мати 197 голосувань по кожному судді окремо", - сказав спікер парламенту перед голосуванням.

У відповідних постановах йшлося, зокрема, про суддів Апеляційного суду Автономної Республіки Крим, Господарського суду АР Крим, Окружного адміністративного суду міста Севастополя, Апеляційного суду Севастополя, Окружного адмінсуду АР Крим, низки районних судів Севастополя і Сімферополя, Ялтинського, Керченського, Алуштинського, Судацького та Феодосійського міських судів, Чорноморського райсуду Криму.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...