За стандартами країн світу: Бійці Нацгвардії незабаром отримають новий однострій

У Головному управлінні Національної гвардії України пройшла робоча зустріч щодо розробки повсякденного та парадного одностроїв НГУ.

Фото:http://ngu.gov.ua/Вже невдовзі військовослужбовці Національної гвардії України можуть отримати нові повсякденні та парадні однострої. У Головному управлінні Національної гвардії України пройшла робоча зустріч щодо розробки повсякденного та парадного одностроїв НГУ. Про це йдеться на сайті Нацгвардії України. інформують Патріоти України.

"Бійці Нацгвардії повинні мати сучасні однострої відповідно до стандартів, які використовуються в провідних країнах світу. Я сподіваюсь, що ми спільними зусиллями в досить короткий термін зможемо втілити цю концепцію в життя," – заявив наголосив командувач генерал-лейтенант Юрій Аллеров.

У заході взяли участь командування Нацгвардії та Віталій Гайдукевич і Олексій Руденко, які були причетні до розробки нового однострою Збройних сил України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...