За відмову виконувати наказ: В АТО офіцер ЗСУ підстрелив п'яного підлеглого

П'яного дебошира доставили в лікарню Бахмута, де надали необхідну медичну допомогу.

Нетверезого військового довелося покарати. Фото: Преса України.

У розташуванні одного з підрозділів, що входять до складу сил Антитерористичної операції, група військовослужбовців у стані алкогольного сп'яніння, відмовилася виконувати наказ командира і вела себе агресивно, в результаті чого той змушений був застосувати зброю. Новину передають Патріоти України.

"Реагуючи на ситуацію, командир підрозділу зробивши три попереджувальні постріли в повітря, а згодом попереджувальні постріли в землю, здійснив постріл по ногах агресивного нетверезого військовослужбовця", - повідомляє прес-центр штабу АТО.

П'яного бешкетника доставили в лікарню Бахмута, де надали необхідну медичну допомогу, його діагноз - вогнепальне кульове поранення нижньої третини правої гомілки нижньої стопи. "У той же час лікарями медичного закладу засвідчено, що під час поранення потерпілий перебував у стані алкогольного сп'яніння, у його крові було виявлено 1,29 проміле алкоголю", - зазначили в штабі АТО. Обставини події з'ясовуються, на місці працюють представники військової комендатури Бахмута і поліцейські.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...