Задоволення без наслідків: У Швейцарії створили нетанучий шоколад

Їжте не обляпайтесь.

Шоколад. Фото: vokrugsveta.ru


У швейцарській компанії Barry Callebaut заявили про створення шоколаду, що не тане. Компанія вже почала випускати плитки, які зберігають форму і консистенцію при температурі до +38 ° C, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.

Це на 4 °С більше, ніж здатний витримати звичайний шоколад. Керівництво компанії планує продавати товар на Середньому Сході, в Азії та Африці. У компанії відзначають, що шоколад користується в цих регіонах меншою популярністю саме через високу вартість доставки.

Як вибрати пароочисник для дому

вівторок, 24 вересень 2024, 17:19

В сучасній оселі з'являється все більше техніки, яка суттєво полегшує щоденне прибирання. Очищення поверхонь без використання хімічних засобів стає можливим завдяки пароочиснику. Ефективний у боротьбі з брудом, мікробами та пилом, прилад чудово підходи...

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...