
У швейцарській компанії Barry Callebaut заявили про створення шоколаду, що не тане. Компанія вже почала випускати плитки, які зберігають форму і консистенцію при температурі до +38 ° C, повідомляють Патріоти України, посилаючись на Нескучные новости.
Це на 4 °С більше, ніж здатний витримати звичайний шоколад. Керівництво компанії планує продавати товар на Середньому Сході, в Азії та Африці. У компанії відзначають, що шоколад користується в цих регіонах меншою популярністю саме через високу вартість доставки.
Популярний міф про те, що у жінок мозок деградує швидше, ніж у чоловіків, спростували науковці з Університету Осло. Як виявилося, процес нормального старіння не чинить на жіночий мозок сильнішого впливу, ніж на чоловічий. Про це йдеться у дослідженні, ...
Китайський біотехнологічний стартап Lonvi Biosciences заявив про розроблення експериментальної пігулки з екстрактом виноградних кісточок, яка, за словами компанії, здатна суттєво подовжити тривалість життя людини - аж до 150 років, передають Патріоти У...