Задимився на ходу: У потязі Запоріжжя - Київ сталася НС

Всіх пасажирів доставили допоміжним рухомим потягом на станцію П'ятихатки, де їх пересадили на підмінний потяг

Якщо потяг задимився, то краще ним далі не їхати. Ілюстрація: Дзеркало Коломиї.

Пасажири швидкісного потягу Запоріжжя - Київ прибудуть до столиці 2 січня 2018 року із запізненням о п'ятій годині через те, що потяг задимився на ходу. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці", передають Патріоти України.

"На під'їзді швидкісного потягу до станції Новогуполівка був виявлений запах диму в підвагонному обладнанні (тяговому двигуні вагона №1). Силами локомотивної, поїзної бригади та супроводжуючого представника ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" було ліквідовано задимлення, однак продовжити рейс електропотяг не зміг", - йдеться в повідомленні.

У зв'язку зі сформованою ситуацією всіх пасажирів доставили допоміжним рухомим потягом на станцію П'ятихатки, де їх пересадили на підмінний потяг філії "УЗШК" ПАТ "Укрзалізниця", яким вони продовжили подорож до Києва о 06:48. Орієнтовно він прибуде до Києва о 11:20 2 січня.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...