Зафіксовано у договорі: Російська армія поповнилася осетинами

Документ підписали міністри оборони Росії і Південної Осетії Сергій Шойгу і Ібрагім Гассєєв

Сергій Шойгу. Фото:РИА НовостиОкремі підрозділи армії Південної Осетії увійдуть до складу військ Російської Федерації. Про це передає ТАСС, інформують Патріоти України.

Так, міністри оборони РФ і Південної Осетії генерал армії Сергій Шойгу і генерал-лейтенант Ібрагім Гассєєв підписали міждержавну угоду про порядок входження окремих підрозділів армії республіки до складу ЗС РФ.

"Ми, як і раніше, розглядаємо співпрацю між Росією і Південною Осетією як один зі стабілізуючих чинників на Кавказі. У цілому нас пов'язують давні стосунки", - сказав Шойгу на церемонії підписання угоди.

Він повідомив, що 31 березня було підписано два документи.

"Перший - це передача в підпорядкування Збройних сил РФ частини підрозділів Збройних сил Південної Осетії, а також угоду по діяльності фелд-єгерських служб по лінії Міноборони", - сказав Шойгу.

Для громадян Південної Осетії, що мають російське громадянство, створюються умови для проходження військової служби на військовій базі, дислокованій на території республіки.

"При цьому на них будуть поширюватись всі гарантії та пільги, що надаються російським військовослужбовцям", - зазначив Гассєєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...