Загадкову смерть екс-співробітника КДБ міг влаштувати Кремль через "досьє Трампа"

Помічник голови "Роснефти" Сєчіна Олег Єровінкін допомагав у складанні досьє на новообраного президента США.

Ілюстрація:https://narod-novosti.com/

Смерть колишнього співробітника КДБ і ФСБ, а також найближчого помічника глави "Роснефти" Ігоря Сєчіна Олега Єровінкіна, який помер в грудні від серцевого нападу, могла бути організована Кремлем. Про це повідомляє The Telegraph, зазначають Патріоти України.

Олег ЄровінкінВідзначається, що Олег Єровінкін допоміг в складанні досьє на Дональда Трампа. Видання припускає, що Єровінкін міг бути тим самим "джерелом, близьким до Сєчіна", на який посилався автор доповіді, колишній співробітник британської спецслужби MI6 Крістофер Стіл.

На думку болгарського політичного експерта Христо Грозєва, до смерті Єровінкіна міг бути причетний Кремль, який розкрив джерело витоку. Інші співрозмовники The Telegraph, однак, поставилися до цієї теорії скептично.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...