Загострення в зоні АТО: Авдіївка українська, йдуть бої за Ясинуватську розв'язку, – волонтер

Українські військові витіснили бойовиків з сірої зони під Авдіївкою.

Терористів відтіснили з-під Авдіївки. Ілюстрація:espreso.tv

Третій день поспіль в зоні АТО йдуть бої за Ясинуватську розв'язку. Про це у Facebook написав волонтер групи "Стоп терор" Семен Кабакаєв, інформують Патріоти України.

Коментуючи сьогоднішнє повідомлення про те, що українські військові зайняли частину "сірої зони" під Авдіївкою, він зазначив, що "вже два тижні, ми зайняли і утримуємо нові позиції, витіснивши бойовиків трохи далі з сірої зони. В сіру зону входила промзона на виїзді з Авдіївки".

"Це мало сподобалося терористам, але їм довелося зміститися у бік Ясинуватої. У пріоритетах тепер Ясинуватська розв'язка, за яку зараз вже 3-й день йдуть бої", - додав Кабакаєв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...