Загострення в зоні АТО: Терористи "накрили" укріплення українських військових вогнем із заборонених мінометів

На окремих ділянках по лінії розмежування підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

Ілюстрація:www.informator.newsБойовики незаконних бандформувань продовжують порушувати умови перемир’я та вести вогонь по позиціях сил АТО. Про це прес-служба АТО повідомила на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

Зазначається, що традиційно кількість обстрілів збільшується з настанням сутінок.

"На Донецькому напрямку ворог обстрілював наші опорні пункти зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів поблизу Зайцевого, Новгородського та Луганського. Наші укріплення неподалік Зайцевого зазнали обстрілів з мінометів калібру 82 та 120 мм", - йдеться у повідомленні штабу.

Крім того, на Маріупольському напрямку російські найманці вели вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів по опорних пунктах ЗСУ неподалік Мар’їнки та Новотроїцького. Із зенітної установки бойовики обстріляли позиції українських бійців поблизу Березового.

На окремих ділянках по лінії розмежування підрозділи сил АТО відкривали вогонь у відповідь зі стрілецької зброї.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...