Загроза: У Комінтерновому знову можливі збройні провокації з боку проросійських бандформувань, - штаб

Терористи всіма силами намагаються дискредитувати сили АТО, щоб звинуватити українську сторону у порушенні мінських домовленостей.

У Комінтерновому терористи знову можуть вдатися до провокацій. Ілюстрація:ar.volyn.ua

За інформацією прес-центру штабу АТО у Facebook, днями до селища Комінтернове, що неподалік Маріуполя, планується візит головного ватажка віртуального геоутворення "ДНР" Олександра Захарченка. Мета візиту - так би мовити, вивчення стану справ, а також доставка гуманітарної допомоги місцевому населенню та висвітлення цього чергового постановочного шоу російськими пропагандистами, які називають себе представниками ЗМІ, передають Патріоти України.

Є всі підстави вважати, що в рамках цієї акції проросійські бандформування знову можуть вдатися до низки збройних провокації, зокрема, із застосуванням озброєння, використання якого заборонено умовами Мінських домовленостей.

Нагадаємо, днями загарбники вже спробували дискредитувати сили АТО, відкривши вогонь по представниках місії ОБСЄ, які працювали біля Комінтернового, та звинувативши у цьому злочині українську сторону.

тестова стаття з фокус.юа

середа, 8 травень 2024, 17:21

з https://focus.ua/uk/voennye-novosti/643725-zs-rf-zahopili-she-dva-naseleni-punkti-donechchini-i-prosuvayutsya-na-pivdni-deepstate-karta. RU. РОЗДІЛИ. МАТЕРІАЛИ. Підтримайте нас. ВОЄННИЙ ФОКУС РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКА ВІЙНА БИТВА ЗА ДОНБАС. Українські вій...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...