Загиблі вже офіційно: У ЗСУ розповіли про долю полонених на Світлодарській дузі (відео)

Комбат "Купол" повідомив, що на відео, поширеному бойовиками, дійсно показані тіла українських військових - лейтенанта Ярового та солдата Баюса.

Комбат "Купол". Фото: скріншот з відео.

Протягом доби бойовики тричі намагалися атакувати нові позиції ЗСУ на Світлодарській дузі. Про це розповів офіцер ЗСУ, комбат з позивним "Купол", передають Патріоти України.

За його словами, бойовики зазнали втрат й відійшли. "На сьогодні жодного нашого полоненого на їхній стороні. Так само, як і їхніх полонених немає у нас", - запевнив комбат.

"Починаючи з 18-го грудня по сьогоднішній день, за весь час проведення цієї операції, вийшло 9 "двохсотих" (убитих -Ред), 35 - "трьохсотих" (поранених - Ред.), контужених - 17, травмованих - 11, загальна кількість - 72 людини", - розповів "Купол". Також він заявив, що зниклих безвісти немає. "Той, що був зниклий безвісти, ми його вчора знайшли, переконалися, що це дійсно наш солдат... Загиблий", - зазначив комбат. Крім того, "Купол" повідомив, що на відео, поширеному бойовиками, дійсно показані тіла українських військових - лейтенанта Ярового та солдата Баюса.

Варто нагадати, що декілька годин тому спікер АП з питань АТО полковник Лисенко, заперечував інформацію про загибель полонених, захоплених на Світлодарській дузі. Пан полковник тоді підкреслив, що повідомлення волонтерів про вбивство росіянами захоплених в полон українців це перекручена інформація і порадив дослухатись до офіційних джерел, то є і до нього. Що тепер скажете, пане Лисенко? Може Вам варто вибачитись перед Мирославом Гаєм та Семеном Кабакаєвим.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...