Займалися квартирними аферами: У Києві в результаті спецоперації заарештовано помічника нардепа і члена політпартії

За місцем проживання членів злочинної банди в ході обшуків, а також в їх офісах вилучені підроблені печатки, штампи, кліше підписів посадових осіб, правовстановлюючі документи на зазначені об'єкти нерухомості.

Затримання злочинців силовиками. Ілюстрація: УНІАН.

У столиці України затриманий в складі банди промишляв віджиманням елітної нерухомості. Про його затримання стало відомо в ході спецоперації, проведеної СБУ та працівниками прокуратури. Банда розробила цілу схему, і одним з її членів виявився член політпартії і помічник депутата Верховної Ради VII скликання, дані про яких силовики в інтересах слідства не називають, передають Патріоти України із посиланням на прес-службу київської прокуратури.

Злочинці за допомогою липових документів на підставних осіб оформляли житло. Завдяки такій чорній схемі, бандити незаконно переоформили право власності на чотири квартири. Всі вони перебували в елітній новобудові на Подолі і в багатоповерхівці в Шевченківському районі столиці.

За ринковою вартістю дані квартири оцінюються не менш ніж в 20 мільйонів доларів. За місцем проживання членів злочинної банди в ході обшуків, а також в їх офісах вилучені підроблені печатки, штампи, кліше підписів посадових осіб, правовстановлюючі документи на зазначені об'єкти нерухомості. Двом зловмисникам висунуто підозру у кримінальних злочинів згідно ч. 1, 2 статті 358 КК України, частини 4 статті 190 КК України.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...