"Захарченко и Пушилин - агенты западных спецслужб!": Ясинуватська "вата" скаржиться на геноцид в "республіці"

Після двох років війни до жителів нарешті почало доходити, як їх жорстоко обдурила "народна влада".

Захарченко і Пушилін. Ілюстрація:vedomosti-ua.com

"Люди в Ясинуватій прекрасно бачать весь нинішній розбрат. Півтора року цих людей переконували повірити в те, що ми будуємо щось нове, народне. Попереду місцеві вибори. На них нас попросять довести всьому світові, що народ ДНР від свого вибору не відмовляється. А замість цього у людей накопичується розчарування і побоювання, якими навіть ні з ким поділитися ", - пише жителька Ясинуватої. Про це йдеться на сайті Диалог, інформують Патріоти України.

"Щось не так пішло в нашій Народній Республіці, раз через два роки відкрито ділитися думкою стало небезпечно. Особливо, якщо ти проживаєш в славному місті Ясинувата, та ще й працюєш в державній установі", - такий лист на сайт звільненого секретаря Радбезу "ДНР" Олександра Ходаковського нібито надіслала мешканка прифронтового міста.

Жінка розповіла, що після двох років війни жителі нарешті зрозуміли, як їх жорстоко обдурила "народна влада". Зараз в Ясинуватій введений новий стиль управління - підлеглих прийнято залякувати, бити, кидати за грати за надуманими звинуваченнями.

"В адміністрації вже є випадки, коли звільняють за те, що на вулиці привітався з колишньою заступницею мера. Це боротьба з корупцією чи "полювання на відьом"? "- обурюється жінка.

Обурені бюджетники навіть пробували написати лист Захарченкові зі скаргою на диктатуру, але він виявився в руках їх нинішнього керівника. і тепер в колективі шукають бунтарів. Що загрожує тому, кого "призначать" винуватим, здогадатися нескладно.

І якщо для мирних жителів таке публічне розчарування в "російській весні" і лідерах "ДНР" Олександрові Захарченку та Денисі Пушиліні нетипово, то в пабліках найманців у соцмережі вже другий тиждень вирують справжні пристрасті. У коментарях і повідомленнях бойовики неприховано заявляють про те, що все частіше ідейні сепаратисти стали виїжджати з Донбасу. Їх поступово витісняють проплачені силовики, які захищають інтереси маріонеткових керівників.

"Скажу одне, не за це ми воювали, щоб Захарченко, Пушилін і їх компанія перетворили Донбас на руїни, а тисячі людей згадали про голод! Ми терпіли, коли вони відправляли на підвал наших, ми розуміли, хто стоїть за "віджиманням" бізнесу і хто їздить в ресторани, поки наші пацани в окопах живуть в гі*ні. Але відверто знищувати те, що хоч трохи працювало і приносило людям дохід! Пацани говорять, що якщо нас здадуть - підемо в партизани і тоді всім цим Першим і другим буде непереливки", - пишуть бойовики.

Наші співрозмовники, які не покидали Донецьк надовго весь час, кажуть, що в місті навіть серед прихильників "ДНР" стали ходити чутки про те, що Захарченко та Пушилін - завербовані агенти західних спецслужб. Інших причин такої недолугої руйнівної політики жителі не бачать.

"Навіть найзапекліші прихильники всього "народного" вже пошепки говорять про велику зраду. Вони починають думати і бачити, що пропадають ідейні, але їх кидають на підвал не українські ДРГ (яких ми так і не побачили жодного разу), а свої ж ДНРівці. За всією цією показної мішурою з прибиранням міста, квітами в клумбах і святами для дітей вже великою прогалиною зяє гуманітарна катастрофа, бунти голодних працівників і безчинства верхівки республіки.

Навіть приїжджі бойовики стали себе якось тихіше, чи що, вести. Красти особливо нічого - давно вже вивезли найцінніше, воювати не дуже-то і хочуть. Безумовно, ще не дійшло до свідомості, що Захарченко та Пушилін - герої фільму, а кіностудія в Москві, але щось починає доходити.

Ось їх-то, керівників нашого окорочкового королівства, і підозрюють в шпигунстві на іноземні спецслужби. Смішно звучить, але на тлі розрухи і повного недоумства так воно і виглядає з боку", - розповів співрозмовник видання.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...