Закликав до імпічменту Путіна: Опозиціонера в РФ затримали, розпиливши двері його квартири болгаркою

В'ячеславу Мальцеву показали постанову Басманного суду Москви про дозвіл на обшук в рамках кримінальної справи. Але не повідомили, у чому підозрюють політика.

В'ячеслав Мальцев. Фото: ИноСМИ.

В Росії заарештували опозиційного політика В'ячеслава Мальцева. Щоб потрапити до його квартири, правоохоронці розпилили двері болгаркою. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на 24tv.ua.

Обшук проводили працівники відділу з розслідування особливо важливих справ Слідчого комітету. Вони показали Мальцеву постанову Басманного суду Москви про дозвіл на обшук в рамках кримінальної справи. Але не повідомили, у чому підозрюють політика. До слова, саме Мальцев під час попередніх виборів до Держдуми в ефірі федеральних каналів закликав до імпічменту президента Володимира Путіна.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...