Закохані в "русский мир" за гроші: сотні "оплотівців" залишають армію "ДНР" через урізання "зарплатні", - штаб АТО

Щоб зупинити дезертирство, ватажки бандформувань відбирають у бойовиків паспорти.

Соні бойовиків "Оплоту" відмовилися сужити банді. Ілюстрація:na.mil.gov.ua

Близько трьохсот бандитів написали рапорти на "звільнення" через зменшення фінансування. Про це розповів речник прес-центру штабу АТО Антон Миронович, передають Патріоти України.

"У середовищі проросійських бандформувань продовжує падати рівень морально-психологічного стану. Так, за даними нашої розвідки, у підрозділах організованого злочинного угруповання з назвою 5-та окрема стрілецька бригада, яке ще відоме за назвою "Оплот", що дислокується в Донецьку, близько 300 бойовиків написали рапорти про звільнення і виказали небажання далі проходити службу в лавах НЗФ.

Насамперед це пов'язане зі зменшенням фінансування, яке, без сумніву, надходить від їхніх кремлівських господарів. Так, відповідно до указу головного злочинця так званої "ДНР" Захарченка, наказів командирів так званих 1-го та 2-го армійських корпусів цього геоутворення, із 1 січня бандитам припинили виплачувати додаткову грошову надбавку за участь у бойових діях", - розповів Миронович.

За його інформацією, щоб зупинити дезертирство, ватажки бандформувань відбирають у бойовиків паспорти.

ТОП-3 поради по вибору ременя до авто з дизельним двигуном

п’ятниця, 23 серпень 2024, 8:50

Ремінь газорозподільного механізму (ГРМ) - забезпечує синхронну роботу клапанів і поршнів, контролюючи їхній рух. Якщо ремінь ГРМ виходить з ладу, це часто призводить до серйозних пошкоджень двигуна. У дизельних автомобілях, де двигуни працюють під під...

Як використовувати промокод на Фавбет

четвер, 22 серпень 2024, 15:51

Промокоди стали невід'ємною частиною сучасного онлайн-гемблінгу, і казино Favbet не є винятком. Ці спеціальні коди пропонують гравцям додаткові бонуси та можливості, збільшуючи шанси на виграш. Використання промокодів може значно підвищити рівень задов...