Замах на умисне вбивство: Поліцейському, що застрелив пасажира BMW у Києві, оголосили підозру

Правоохоронцю повідомлено підозру за статтями про умисне вбивство, замах на умисне вбивство та перевищення влади або службових повноважень.

Сергій Олійник. Фото: соцмережі.

Прокуратура Києва завершила розслідування у кримінальному провадженні стосовно патрульного поліцейського Сергія Олійника, який в ніч на 7 лютого цього року під час погоні застрелив пасажира ВМW. Повідомлення про це з’явилось на сайті столичної прокуратури, передають Патріоти України.

Під час досудового розслідування було з’ясовано, що поліцейський перевищив службові повноваження, стрілявши з табельної зброї по автомобілю, за яким була погоня. Правоохоронцю повідомлено підозру за статтями про умисне вбивство, замах на умисне вбивство та перевищення влади або службових повноважень. Після ознайомлення усіх сторін з матеріалами досудового розслідування обвинувальний акт буде скеровано до суду для розгляду по суті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...