Замість службового авто: Жителів Чернігова обурив генеральський вертоліт, який сів на центральній площі (відео)

Їхати від Києва до Чернігова близько 140 км, однак Сергій Дроздов чомусь обрав повітряний транспорт.

Генеральський вертоліт приземлився на центральній площі Чернігова. Фото: скріншот з відео.

На центральну площу Чернігова приземлився вертоліт, щоб забрати командувача Військово-повітряних Сил генерал-полковника Сергія Дроздова. Ця подія викликала осуд деяких жителів міста. Відео опублікував на своїй сторінці в Facebook Олексій Француз, передають Патріоти України.

За його словами, генерал відвідував місто з нагоди 85-ї річниці з дня створення Державного науково-випробувального центру Збройних Сил. При цьому Француз зазначає, що польоти військового обходяться в круглу суму і задається питанням, чому для короткої поїздки він не скористався автомобілем.

"Згідно Вікіпедії, витрата авіапалива Мі-8 складає 0,72 т/год. Ось куди витрачаються кошти. Автомобіль, мабуть, для нищебродів. Навіть якщо і їхати від Києва до Чернігова близько 140 км. Я так розумію, що на фронті наші армійці вже забезпечені всім необхідним на 100%, якщо керівництво може собі дозволити пересування таким виглядом "службового транспорту"?", - написав він.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...