Запаслися м'ясом: Розкрилися нові деталі у справі із затриманням людожерів в Краснодарському краї

Була проведена експертиза м'яса, яке зберігалося в морозилці в житлі подружньої пари, що підозрюється у вбивстві і розчленуванні жінки.

Родина канібалів із Краснодара. Фото: соцмережі.

Експерти встановили, що практично все м'ясо, яке зберігалося в кімнаті подружжя-канібалів з Краснодарського краю (Росія), є яловичиною. Про це повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

Зазначається, що була проведена експертиза м'яса, яке зберігалося в морозилці в житлі подружньої пари, що підозрюється у вбивстві і розчленуванні жінки. Раніше повідомлялося, що пара канібалів з Краснодарського краю може бути причетною до вбивства і розчленування близько 30 осіб.

Імовірно, маніяки промишляли вбивствами на протязі 20 років, поки не були спіймані. Правоохоронцям вдалося вийти на слід канібалів після випадкової знахідки. Працівник дорожньої служби виявив телефон Дмитра Бакшеєва, в якому знаходилися фотографії з розчленованою жінкою.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...