Відрізали шматки та їли: Спливли моторошні подробиці вбивства поліцейського у Харкові (фото, відео)

Затримані зараз перевіряються на причетність до скоєння інших тяжких злочинів на території Харківської області, особливо пов’язаних із фактами без вісті зниклих громадян.

Один із затриманих у Харкові канібалів. Фото: прес-служба нацполіції.

Зловмисники, які 4 жовтня убили колишнього поліцейського і відрізали від його тіла голову, також відрізали шматки м’яса від тіла, варили і їли. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції Харківської області, передають Патріоти України.

Начальник ГУНП в Харківській області Олег Бех зазначив, що затримані вже надали свідчення. За їх словами, 4 жовтня вони випадково познайомилися із 45-річним харків’янином. Разом на вулиці вживали алкоголь. Ввечері чоловіки запросили нового знайомого до себе додому. Під час застілля хазяїн помешкання посварився із гостем та убив його ударом ножа у шию. Наступного дня батько почав відрізати від тіла загиблого шматки м’яса. Сину він пояснив, що таким чином необхідно приховати сліди злочину та позбавитися тіла. При цьому, за свідченнями хлопця, батько відварював людське м'ясо та їв.

10 жовтня до чоловіків зателефонував родич з райцентру та повідомив, що хоче найближчим часом їх навідати. Зловмисники винесли тіло з дому, кинули його біля підвалу та закидали мішками зі сміттям. Злочинців затримали 13 жовтня. Ними виявилися житель Великобурлуцького району та його 20-річний син.

Робота щодо встановлення усіх обставин злочину наразі триває. Затримані також перевіряються на причетність до скоєння інших тяжких злочинів на території Харківської області, особливо пов’язаних із фактами без вісті зниклих громадян.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно