Заради України: Ар’єв споював європейських депутатів

Член делегації в ПАРЄ зізнався, що особисто вибирав вино, яким пригостив західних політиків.

Володимир Ар'єв. Фото: Телеграф.

Народний депутат від БПП і член делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв розповів, що витратив 11 тисяч євро власних коштів, щоб домогтися позитивних рішень для України на засіданні Асамблеї 12 жовтня. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на facebook парламентарія.

«Остання перемога в ПАРЄ стала можливою не тільки завдяки наполегливій роботі, а й тому, що члени делегації скидалися грошима на різні заходи в рамках сесії, які допомогли наблизити перемогу», – написав він. Так, Ар’єв пише, що витратив 3 тис. євро на виготовлення виставки “50 внесків України світу», яку покажуть в країнах ЄС.

«На проведення великого дипломатичного прийому з нагоди 25-ї річниці Незалежності України в Раді Європи, після якого і відбулося позитивне голосування в ПАРЄ для України – моя частка витрат, з моїх власних заощаджень, склала 3500 євро. До речі вино у “Колоніста”, про яке в Раді Європи ще два дні говорили із захопленням, вибирав особисто – щоб добре вразити європейців, тому що це одна з деталей, яка робить загальну картину», – написав Ар’єв.

За його словами, ще 4700 євро він витратив на дорогу в Страсбург і проживання там екс-полонених Кремля Геннадія Афанасьєва і Володимира Жемчугова з дружиною Оленою, а також на кримського активіста Якима Алієва і Архієпископа Євстратія. «Отже – більше 11 тис. євро на заходи для досягнення результату. З власних заощаджень», – підсумував Ар’єв.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...