"Заради збереження державності України": БПП, Народний фронт і Радикальна партія підписали декларацію єдності

Декларацію підписали представник президента в парламенті, депутат БПП Артур Герасимов, лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

Нардепи підписали Декларацію єдності. Фото: ЛІГА.net.

"Блок Петра Порошенка", "Народний фронт" і "Радикальна партія" підписали Декларацію єдності. Про це повідомляє LIGA.net, передають Патріоти України.

"Ми, учасники круглого столу, підтверджуємо свою відданість принципам Революції гідності і зобов'язуємося дотримуватися їх в повсякденній політичній діяльності. Заради збереження державності України, ми готові об'єднатися навколо спільних цінностей і відкинути дрібні політичні розбіжності", - сказано у документі. Декларацію підписали представник президента в парламенті, депутат БПП Артур Герасимов, лідер фракції "Народний фронт" Максим Бурбак і лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко.

Нагадаємо, сьогодні Україна відзначає День памяті Небесної сотні. 20 лютого 2014 року силовикам видали вогнепальну зброю та бойові патрони, із дахів будинків снайпери відкрили вогонь. Постріли – точні. Лише за три дні загинуло 75 людей, що поклали життя за Україну. Так на Майдані з'явилася ще одна сотня – Небесна.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...