Застрелили на кладовищі: Кернес і Добкін приїхали на місце вбивства бізнесмена Дімента (фото, відео)

Вбивство сталося між 09:00 і 10:00. Зараз на місці працює велика кількість експертів.

Кернес та Добкін приїхали на місце вбивства. Фото: newsroom.kh.ua.

На кладовищі продовжують збиратися родичі і друзі вбитого бізнесмена. Юрія Дімента вбили на кладовищі, де похована його мати. На місце, де застрелили бізнесмена Юрія Дімента, приїхав мер Харкова Геннадій Кернес з дружиною і нардеп Михайло Добкін. Про це повідомило місцеве видання NR, передають Патріоти України.

Добкін відмовився давати коментарі і швидко поїхав з кладовища. Кернес також покинув місце події. Крім цього, продовжують приїжджати родичі і друзі вбитого. Крім того, Depo.UA з посиланням на місцеві джерела повідомляє, що на кладовищі, де сьогодні вбили Дімента, лежить автомат. Можливо, з нього і був розстріляний бізнесмен.

Убитий сьогодні харківський бізнесмен Дімент був на першому фото Кернеса в Instagram. За даними місцевих ЗМІ, вбивство сталося між 09:00 і 10:00. Зараз на місці працює велика кількість експертів. Вхід на кладовище перекритий. Зараз на місці події присутні 5 машин патрульної поліції, швидка допомога, помічений чоловік в камуфляжному одязі.

Нагадаємо, що повідомлення про вбивство Юрія Дімента з'явилося у ЗМІ сьогодні вранці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...