Заступалась за подружку: Стали відомі подробиці побиття школярки в Чернігові (відео)

Зараз постраждала перебуває в обласній дитячій лікарні. У неї струс мозку та інші травми.

Жорстоке побиття школярки. Фото: скріншот з відео.

Причиною звірячого побиття чернігівської школярки іншими підлітками, відео якого раніше потрапило в мережу, стало те, що вона заступилася за подругу, яка не дала свій мобільний телефон незнайомцям. Про це розповіла сама потерпіла, Поліна Малоштан, повідомляють Патріоти України із посиланням на ТСН.

За її словами, телефон міг бути лише приводом. "Я не пам'ятаю вже, я навіть болю не відчувала - у мене такий шок був. Я стою одна, проти мене натовп - осіб 60. Що мені робити, я взагалі не знаю - я сама! Захищатися не можу, нічого зробити не можу, стільки народу було", - згадує дівчина.

Зазначається, що бійку зупинила пенсіонерка з сусіднього будинку, яка випадково дізналася, що за гаражами б'ють дитину. "Як була вдома, так і вискочила. Із криками: розбігайтеся, я викликала міліцію, накричала на них. Потім ще одна жінка підійшла. Всі проходили мимо! Я не знаю, чому така байдужість", - розповіла вона.

У свою чергу місцеві підлітки про побиття Поліни розповідають, як про рутинну подію. Кажуть, подібне тут відбувається регулярно, але на камеру говорити не хочуть, оскільки бояться, що стануть наступною жертвою.

Як повідомляє місцеве видання "Високий Вал", інцидент стався 2 квітня у центрі Чернігова. При цьому напередодні був побитий хлопець Поліни на ім'я Максим. За інформацією видання, до його побиття причетний хлопець однієї з "героїнь" відео.

Зараз постраждала перебуває в обласній дитячій лікарні. У неї струс мозку та інші травми. Зокрема, дівчинка скаржиться на біль у щелепі. Також наголошується, що користувачі соцмереж уже встановили імена дівчат, які били Поліну.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...