Завдяки Coca-Cola: Волонтери викрили розкрадання пального у Міноборони України з допомогою вантажівок всесвітньо відомої компанії

У військовому відомстві не подумали, що диспетчери департаменту логістики Coca-Cola мають дані про кілометраж, який пробігають їхні вантажівки.

Ілюстрація:www.coca-colaukraine.com

Міністерство оборони України мобілізувало кілька вантажівок компанії Coca-Cola, і нібито списало на цих машинах в 12 разів більше палива, ніж потрібно було за пробігом. Про це на своїй сторінці в Facebook заявив активіст Віктор Пузанов, інформують Патріоти України.

"Нещодавно МО мобілізувало кілька вантажівок у Coca-Cola (є така опція у військкоматів, і всі вантажівки країни стоять на обліку, "на випадок"). І не вистачило мізків ідіотам дізнатися/зрозуміти, що це непроста компанія, і всі її машини оснащені gps-трекерами", - пише Пузанов.

Активіст підкреслив, що диспетчери департаменту логістики цієї компанії мають дані про кілометраж, який пробігають їхні вантажівки.

"Загалом, коли волею випадку через деякий час опинилися піднятими документи, з'ясувалося, що на ці машини було списано в 12 разів більше палива, ніж було потрібно за пробігом. Власне, це все, що нам потрібно знати про службу тилу, яка дбайливо вибудовувалася останній десяток років", - резюмував Пузанов.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...