Завод росіянина на Одещині потрапив під арешт за фінансування "ДНР"

Вже рік Валерій Романов намагається продати це підприємство, щоб вкласти гроші в підприємства на окупованій території.

Суд наклав арешт на завод росіянина. Ілюстрація: Укрінформ.

За клопотанням Служби безпеки України Приморський суд Одеси наклав арешт на лікеро-горілчаний завод ТОВ Романов, в рамках розслідування співпраці його власника з терористами "ДНР". Заводом володіє росіянин Валерій Романов, який живе в Магадані, повідомляє "Думська". Новину передають Патріоти України.

Згідно з постановою суду, СБУ відкрила кримінальне провадження щодо Романова, бо він фінансує терористів "ДНР". Крім того, він вже рік намагається продати це підприємство. Слідство володіє інформацією, що росіянин мав намір виручені гроші вкласти в підприємства бойовиків.

При цьому сам завод, розташований на 2 гектарах в селі Малодолинське, що входить до складу Чорноморська, ще сім років тому був визнаний банкрутом. Раніше повідомлялося, що СБУ ліквідувала мережу псевдо-центрів Forex, які фінансували терористів "ЛНР / ДНР".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...