"Завжди були ввічливими та спокійними": На Закарпатті заарештували дітей, які вбили свою матір (відео)

Сусіди родини, в якій трапилася трагедія запевняють, що зовнішніх ознак неблагополучності не помічали. Навпаки, вважали, що сім’я дуже хороша, діти віталися в під’їзді, були вічливими.

Квартира, у якій сталося вбивство. Фото: скріншот з відео.

В Хусті на Закарпатті заарештували 15-річну дівчинку і 18-річного хлопця, які дев`ятнадцятого лютого вбили власну матір. Як розповів старший слідчий, який займається даним кримінальним провадженням, Володимир Белов, 19 лютого до правоохоронців звернувся хустянин та повідомив про зникнення своєї дружини, передають Патріоти України із посиланням на Інформатор.

Чоловік повернувся з роботи і його насторожив той факт, що жінки немає вдома у вихідний день. Поліція виявила в квартирі сліди, які могли свідчити про скоєння злочину. Крім цього, як повідомив Белов, двоє неповнолітніх дітей зниклої жінки поводилися підозріло. Обох запросили у відділ поліції, де брат і сестра розповіли, що вбили матір.

Вони пояснили свої дії тим, що вона погрожувала заявити в правоохоронні органи про ряд злочинів, які вони вчинили. Сусіди родини, в якій трапилася трагедія запевняють, що зовнішніх ознак неблагополучності у родини не помічали. Навпаки, вважали, що сім’я дуже хороша, діти віталися в під’їзді, були вічливими.

Класна керівник школи, де навчалася 15-річна дочка потерпілої, Ярослава Уйгелі розповідає: «У мене враження про неї хороше, як про ученицю. З 5-го класу я керівник і не мала з нею якихось проблем. Спокійна дівчина, ні з ким у класі не конфліктувала. Вчилася в міру своїх можливостей».

Наразі щодо дітей обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою до 20 квітня 2017 року. Обоє будуть направлені на судово-психіатричну експертизу. Слідство в даній справі триває.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...