"Здав" усіх? Екс-глава "Газпром-Медіа" Лесин міг співпрацювати з ФБР

Журналісти вважають, що Михайло Лесин не випадково зупинився у готелі поблизу штаб-квартири Федерального бюро розслідувань.

Михайло Лесин. Фото: vladivostok.yodda.ru.

Екс-глава "Газпром-Медіа" Михайло Лесин, що знаходився під підозрою ФБР і Мін'юсту США у відмиванні грошей, міг потрапити в Сполучені Штати, тільки співпрацюючи з американськими правоохоронцями, стверджує The Daily Beast. Новину передають Патріоти України з посиланням на Гордон.

Колишній голова правління "Газпром-Медіа" Михайло Лесин, який був знайдений мертвим у номері готелю в Вашингтоні, міг співпрацювати з американським Федеральним бюро розслідувань. Також автор статті стверджує, що Лесин, який очевидно володів великими грошима, вирішив зупинитися в готелі середньої руки тільки тому, що саме в ньому розміщують тих, хто потрапляє під програму захисту свідків, до того ж готель розташований всього лише в кількох хвилинах їзди від штаб-квартири ФБР і Мін'юсту.

У 1999-2004 рр. Михайло Лесин обіймав посаду міністра Росії у справах друку, телерадіомовлення і засобів масових комунікацій, з 1 жовтня 2013 року по 12 січня 2015 був головою правління "Газпром-Медіа". Він також заснував російський телеканал Russia Today.

Про його смерть стало відомо 6 листопада. Департамент з розслідування вбивств поліцейського управління Вашингтона проводить розслідування за фактом його смерті. Британський таблоїд The Daily Mail, посилаючись на версію російських джерел, припускав, що "смерть" Лесина могла бути частиною американської програми захисту свідків.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...