Ніхто раніше так не робив: У зустрічі Путіна з Трампом виділили три найдивніших моменти

Американський президент робить багато дивних речей, але таких дивних навіть він досі не "відмочував".
Трамп і Путін. Фото: AFP.

Спільна прес-конференція президента США Дональда Трампа і президента Росії Володимира Путіна 16 липня була відзначена низкою дивних моментів. Таку думку в інтерв'ю висловив російський журналіст Леонід Радзіховський, передають Патріоти України.

На його думку, перша дивина полягала в заяві Трампа про те, що "відносини з Росією були зіпсовані через дурість і слабкість Америки". "Чесно кажучи, я вперше чув, щоб президент так говорив про свою країну. Це щось новеньке в світовій дипломатії. Він може лаяти особисто Обаму, і то, напевно, у себе вдома, а не на зустрічі з іноземним президентом", - заявив журналіст.

Друга дивина полягає в тому, що на питання про позицію Трампа по Криму за нього відповів Путін. "Це цілком нормально, якщо мова йде про дуже близьких друзів, коли на вечірці один відповів за іншого. Але це дивно на міжнародній зустрічі, і від імені президента, з яким ти зустрічаєшся другий або третій раз", - сказав Радзіховський.

І, нарешті, "найдивнішою заявою Трампа" він назвав "заяву про те, що він довіряє словам Путіна не менше, ніж американській розвідці". "Ну, це вже зовсім сором. Тоді вже треба розганяти к чортам цю розвідку, яка тобі не потрібна, і отримувати інформацію від іноземного президента", - заявив журналіст. "Трамп взагалі робить багато дивних речей, але таких дивних навіть він досі не відмочував", - визнав він.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...