Зекономив на обідах у ВР? Будинок Ляшка зняли з безпілотника (відео)

Розслідування щодо статків Олега Ляшка тільки почалося, і нас, без сумніву, чекають нові цікаві серії майнового детектива.

Олегу Ляшку не допоможуть артистичні здібності у цій ситуації? Ілюстрація: Подробности.

Лідера Радикальної партії Олега Ляшка запідозрили в незаконному збагаченні. Від політика журналісти і глядачі отримали ціле шоу і кілька нових афоризмів, який негайно розійшлися по Інтернету. Головний радикал України живе в елітному селищі під Києвом. Як вказує сам політик, будинок він до недавнього часу орендував, а тепер викупив разом із землею, яка внесена в декларацію. Завдяки дрону журналісти ТСН показали, як живе Ляшко. Патріоти України пропонують подивитися і вам.

Між стінками побудовано щось на зразок прикордонної розділової смуги і будиночок охорони або будівельників. На ділянці в майже шість тисяч квадратів видно два гаража з різних сторін маєтку, кожен на два автомобіля, і саму дачу. Вона побудована незвичайним чином - різноповерхові приміщення з відкритими терасами шикуються в струнку лінію і відразу не скажеш, що вони з'єднані між собою чи ні. Серед сосен є майданчик для шашлику і дитячий ігровий майданчик з батутом, гуляють собаки, на задньому дворику розташовані шезлонги.

Незважаючи на близькість Старообухівської траси, тут затишно. Антикорупційні органи зацікавилися законністю угоди і походженням заплачених за будинок грошей, а це близько 15 мільйонів гривень. Деталі антикорупціонери не розголошують.

Антикорупційне бюро запросило Ляшко на допит. Політик прибув і в звичній манері вилаяв і НАБУ, і антикорупційну прокуратуру, і президента. Ляшко назвав розслідування законності своїх статків політичним переслідуванням, проте, по суті розмови не сказав ні слова.

Слід сказати, що дача Ляшко не така вже й дорога за тутешніми мірками - менше мільйона доларів, якщо вірити декларації. 1-2 мільйони доларів - це тутешній стандарт. Втім, для лідера, який обрав своїм символом прості селянські вила - ця розкіш теж серйозно псує імідж незаможної людини з народу. Політика обурив сам факт підозри і він з усім популістським талантом увірвався в кабінет антикорупційного прокурора Назара Холодницького, заздалегідь подбавши про пряму відеотрансляцію в інтернеті і на телебаченні. Зустріч тривала 46 хвилин.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...