Землі лісового фонду, які перебували у власності родичів екс-міністра Злочевського, повернуті державі - ГПУ

Ділянка у Національному парку "Голосіївський" дісталася в приватну власність родичам колишнього міністра незаконно.

Екс-міністр екології Микола Злочевський. Фото:Кореспондент.net

Апеляційний суд витребував з приватної власності в державну 0,15 га землі лісового фонду в Національному парку "Голосіївський", яка належала родичам колишнього міністра екології та природних ресурсів Миколи Злочевського. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган, передають Патріоти України.

"Прокуратура Київської області відстояла свою позицію в апеляційній інстанції щодо скасування незаконного рішення місцевого суду про відмову в задоволенні позовних вимог прокурора про витребування земельної ділянки площею 0,15 га вартістю понад 1 млн гривень, який знаходиться на території Національного природного парку "Голосіївський", - зазначила вона.

Сарган підкреслила, що родичі Злочевського набули у приватну власність вказану земельну ділянку лісогосподарського призначення, так званого "Біличанського лісу", який на даний час є Національним природним парком "Голосіївський".

"Завдяки принциповій позиції прокуратури Київської області земельну ділянку витребувано із незаконного володіння та повернуто державі.." - написала Сарган.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...