Земля крові: Російські найманці зосередили вогонь на підступах до Донецького аеропорту

Незважаючи на провокації окупантів, українські воїни продовжують неухильно виконувати всі умови Мінських домовленостей.

Донецький аеропорт. Фото: www.pohlyad.com.

В зоні проведення АТО проросійські найманці продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України. За минулу добу зафіксовано 11 випадків порушення режиму «повної тиші», передають Патріоти України з посиланням на сторінку прес-центра АТО у "Фейсбук".

Переважна більшість обстрілів зафіксована в районі Донецького летовища. Сім разів бойовики з гранатометів та стрілецької зброї вели вогонь по наших опорних пунктах в селищі Піски. В районі Опитного «працював» ворожий снайпер.

З автоматичного гранатомету та стрілецької зброї противник обстрілював позиції наших Збройних Сил неподалік Мар’їнки та Зайцевого, що на Світлодарській дузі. Незважаючи на провокації окупантів, українські воїни продовжують неухильно виконувати всі умови Мінських домовленостей щодо деескалації конфлікту на Донбасі.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...