Жахлива ДТП на Херсонщині: арештант та поліцейський загинули на місці

Вночі 21 серпня у Каховському районі сталася ДТП за участі поліцейського та військового автомобілів

Жахлива ДТП на Херсонщині: є жертви. Фото: "Діалог"

Близько 00:40 години ночі 21 серпня на 108-му кілометрі автодороги "Херсон-Каховка-Генічеськ" біля Подовки Каховського району сталася жахлива ДТП. Учасники аварії - службовий автомобіль "Geely" Новотроїцького відділення поліції та військовий автомобіль "ЗІЛ-131". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт поліції Херсонської області.

"В результаті ДТП водій автомобіля «GEELY» доставлений до лікарні. Пасажири автомобіля «GEELY» 25-річний співробітник конвойної служби Новотроїцького відділення поліції та 30-річний заарештований від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці пригоди", - йдеться у повідомленні.

Керівництво Головного управління Нацполіції у Херсонській області одразу виїхало на місце трагедії.

"За дорученням керівника ГУНП в Херсонській області Артура Мєріковапризначено проведення службового розслідування. Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група та співробітники військової прокуратури. Встановлюються всі обставини ДТП", - кажуть правоохоронці.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...