Жарти по-кадирівськи - демократія по-путінськи: У Чечні голову Комітету по запобіганню тортурам побили і закидали яйцями (фото 12+)

На Ігоря Каляпіна напали близько 15 осіб «міцної статури і в масках».

У Грозному напали на главу правозахисної організації «Комітет із запобігання тортурам» (КППП) Ігоря Каляпін. Про це в середу, 16 березня, розповів tvrain.ru співробітник КППП Дмитро Утукін, передають Патріоти України.

На Каляпіна було вчинено напад в холі готелю «ГрознийСіті». Співробітники поліції попросили Каляпіна виселитися з готелю. Коли він спустився в хол, за словами Утукіна, інші люди побили правозахисника і закидали його яйцями.

Зараз Каляпін знаходиться в готелі, він звернувся в поліцію. Сам Каляпін розповів, що зараз чекає наряд поліції. Пізніше Утукін розповів, що Каляпін їде у відділення поліції.

Журналіст радіо «Свобода» Антон Наумлюк розповів, що на Каляпіна напали близько 15 осіб «міцної статури і в масках». Вони закидали його яйцями і зеленкою і кілька разів ударили в живіт. Нападників, за словами Наумлюка, поліція не стала шукати, обгрунтувавши це тим, що поліцейським не відомі їх особистості, і «встановити їх неможливо».

Чеченський омбудсмен Нурді Нухажієв заявив, що представники Комітету могли бути причетні до нападу, зокрема Ігор Каляпін. Він висловив думку, що правозахисники могли скоїти напад самі на себе, щоб привернути увагу до своєї організації.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...