Жінка з косою б'ється з усіма скопом: МЗС України звинуватило Тимошенко у брехні

Українські дипломати отримали удар з неочікуваного напрямку. Лідерка "Батьківщини" звинуватила їх у злочинних намірах щодо Савченко.

Юлія Тимошенко. Фото: Рейтерс.

Посол з особливих доручень МЗС Дмитро Кулеба назвав неправдивою заяву лідера парламентської фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко про те, що українська влада нібито зволікає з оформленням документів, необхідних для повернення Надії Савченко до України. Про це він написав у Twitter, передають Патріоти України.

"Неправда. Всі від президента до консула в Ростові-на-Дону робили і роблять все, щоб повернути Надію", - написав у своєму акаунті в Твіттер Д. Кулеба в суботу ввечері.

У суботу прес-служба партії "Батьківщина" поширила заяву Юлії Тимошенко, в якій вона сказала: "Мені дуже шкода, що коли вирок увійшов в законну силу, то треба було докладати надзвичайних зусиль, щоб оформили всі документи на рівні державних органів влади для того, щоб мати можливість за міжнародними угодами дати можливість Наді повернутися додому".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...