Жителі окупованого Севастополя прагнуть назад в Україну: набридло жити в смітті та пташиному посліді

Кримчани запевняють, що раніше подібного безладу у місті не було.

Смітник у центрі Севастополя. Фото: Диалог.

Севастополь поступово перетворюється на суцільне сміттєзвалище і жителі міста просять Кремль вплинути на місцеву владу і розв'язати проблему з прибиранням сміття. Севастопольці скаржаться, що за два роки місто не впізнати, скрізь сміття, а міська адміністрація нічого не робить для вирішення цієї проблеми. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Диалог.

Навіть в самому центрі Севастополя, на вулиці Леніна, біля будівлі приміщення колишнього кінотеатру "Україна", переданого у власність організації "Кримський російський військово-історичний центр", за словами городян, твориться те, чого при Україні ніколи не було.

Тепер дана структура знаходиться в підпорядкуванні мінкульту РФ, на її реконструкцію з російського бюджету виділили 100 млн. рублів. Після ремонту тут планували розмістити інтерактивну виставку "Будинок Рюриковичів".

Ремонту будівлі так і не сталося, зате навколо будови купи сміття, все в пташиному посліді. Коли раніше будівля здавалася в оренду, то орендарі стежили за територією і прибирали її, тепер про це можна хіба що тільки мріяти. Місцеві журналісти кажуть, що до них дуже часто звертаються городяни з проханням відповісти, хто розвів в цьому місці свинарник і до яких пір триватиме свавілля. "Не перетворюйте Севастополь на свинарник. Не розводьте в центрі міста смітник", - звертаються громадські працівники до окупаційної влади.


Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...