Зі швидкістю реформ: Стало відомо, коли у Луценка збираються завершити розслідування справи Пашинського

Прокурор зазначив, що призначено низку експертиз, в тому числі судово-медична, трасологічна і балістична.

Сергій Пашинський. Фото: nfront.org.ua.

Прокуратура має намір завершити розслідування справи про застосування зброї депутатом Верховної Ради Сергієм Пашинським до березня. Як повідомляють Патріоти України із посиланням на Українські новини, про це на брифінгу сказав прокурор Київської області Дмитро Чибісов.

"Слідство може тривати до 2 місяців за законодавством, але може бути продовжено. У той же час ми сподіваємося, що необхідності у продовженні не буде, і ми зможемо в терміни провести об'єктивне розслідування справи", - заявив він.

Прокурор зазначив, що призначено низку експертиз, в тому числі судово-медична, трасологічна і балістична. Чибісов також повідомив, що прокуратура вже допитала водія автомобіля, який заважав на дорозі автомобілю Пашинського, через що і стався конфлікт.

Прокурор підкреслив, що водій був допитаний із застосуванням відеофіксації, але будь-які подробиці про його особу повідомити відмовився, пославшись на таємницю слідства. Чибісов допускає, що справа, яка зараз розслідується як хуліганство, може бути найближчим часом перекваліфікована.

Нагадаємо, що ввечері 31 грудня на дорозі під Києвом виник інцидент між нардепом Пашинським і невідомим громадянином, унаслідок якого Пашинський отримав удар пляшкою по голові. Після цього нардеп застосував зброю і поранив нападника в ногу. Разом з тим, потерпілий в дорожньому інциденті чоловік стверджує, що Пашинський не робив попереджувального пострілу перед тим, як застосувати зброю, як заявляє, а відразу вистрілив йому в ногу.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...