Зі смертю дресирувальниці біда її сім'ї наростає: Єдиною спорідненою душею сироти залишився ведмідь, але з її друга хочуть зробити опудало, або віддати на розтерзання собакам (відео)

Мама дівчинки – Марта Бужиновська, була цирковою актрисою і дресированого ведмедя тримала вдома. Та днями її не стало.

Агнеса звернулась за допомогою до своєї хрещеної. Фото: скріншот з відео.

Бурий ведмідь Стефан та 14-річна Агнеса друзі все життя. Разом об’їхали півсвіту, передають Патріоти України із посиланням на fakty.ictv.ua.

Мама дівчинки – Марта Бужиновська, була цирковою актрисою і дресированого ведмедя тримала вдома. Та днями її не стало. Єдиною спорідненою душею дівчинки залишився ведмідь. Однак, до Агнеси дійшли чутки що з її друга хочуть зробити опудало, або вивезти в іншу область для тренувань собак.

– Хочу щоб він жив нормально і до нього приходити навідуватись. Це пам’ять про маму, як вона виступала, як вона виступала в цирку, я разом з мамою їздила, – розповідає дочка Марти Бужиновської, Агнеса Бужиновська.

Аби вберегти Стефана, дівчинка попросила допомоги у своєї хрещеної. Олена, разом зі своїм сином Сергієм, власники невеличкого зоопарку в Хмельницькому. Забрати ведмедя вони погодилися, але поки не мають грошей, аби його перевезти.

Поки, справа вперлася у тяганину з документами і гроші. Аби облаштувати життя тварині, потрібно до 10 тис. грн. Зараз, родина Пальохіних шукає ці кошти. Забрати дівчинку та ведмедя хочуть якнайшвидше. Кажуть, розлучати їх просто не мають права.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...