Зі вбивством Шеремета може бути пов'язаний невловимий кульгавий кілер, якого давно розшукують

Злочинця пов'язують з низкою вибухів і замахів протягом останнього року в Києві.

Кульгавий кілер. Фото: скріншот з відео.

Є ймовірність, що кульгавий чоловік, який потрапив в поле зору відеокамер, що зняли момент закладки вибухівки під машину Павла Шеремета, причетний до інших злочинів на території України. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на comments.ua.

Відповідно до опублікованого в Мережі відео, бомбу закладала жінка, а чоловік її страхував. Також на кадрах видно, що перед тим, як почати спускатися по сходах, він на мить зупинився, підбираючи ногу для першого кроку вниз.

Якщо він дійсно кульгав, то, можливо, це злочинець, що вже засвітився в Україні. Його пов'язують з низкою вибухів і замахів протягом останнього року в Києві. Зокрема, кульгавий чоловік стріляв у директора Інституту судових експертиз Мін'юсту. «Злочинець, коли біг, то при цьому кульгав на обидві ноги, переносячи вагу тіла з п'яти на носок», - розповів тоді правоохоронцям один з очевидців.

Крім того, кульгавий кілер причетний до ще одного замовного злочину, що стався 14 вересня 2009 року. Він розстріляв одного з жителів Києва. При цьому очевидці теж запам'ятали його «специфічну» ходу. Тоді особу підозрюваного було встановлено, але йому вдалося втекти у Крим. За оперативними даними, силовики встановили, що кілер повернувся в Україну з тимчасово окупованої території у липні 2014-го. У Чернівцях він влаштувався охоронцем до місцевого кримінальному авторитета, уродженця Азербайджану і колишнього жителя Москви. І знову засвітився в злочині.

Зокрема, 14 квітня цього року на вул. Краснова в Києві намагалися вкотре підірвати власника логістичної фірми. Саморобну вибухівку прикріпили до шасі «Жигулів», припаркованих у дворі. Пристрій направленої дії мав здетонувати дистанційно, через інтернет, але стався збій. Крім того, банда, до складу якої входить кульгавий кілер, причетна до обстрілу складу і офісу на Сирці, а також підриву вантажівки на Повітрофлотському проспекті.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...