Зірка популярного серіалу збирається в Україну: Техаський рейнджер може завітати до Рівного

У США акторська робота Чака Норріса відійшла на другий план. Зараз він - християнин, який активно займається пропагандою Біблії.

Чак Норріс. Фото: РБК.

Легендарний актор Чак Норріс у червні 2017 року може відвідати Рівне пропагандувати Біблію. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на "Ритм".

У США акторська робота Норріса давно відійшла на другий план. Зараз він - християнин, який активно займається пропагандою Біблії. Також Чак веде розділ на популярному сайті World Net Daily. Там він написав про приїзд до Рівного на Міжнародну місіонерську концеренцію.

Конференція відбуватиметься 24-25 червня на стадіоні "Авангард", Чак Норріс приїде з командою, це підтвердили організатори у Рівному. Там він розкаже як познайомився з Богом та як змінилось його життя. Організовуватимуть її ще чимало людей зі Сполучених Штатів Америки.

Зазначимо, що наразі повністю перевірити достовірність інформації немає можливості. Тож не виключено, що таким чином організатори просто привертають увагу до свого заходу в Рівному.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...