Зіткнення на Хмельниччині: В "Укрзалізниці" назвали дві можливі причини аварії під Кам'янцем

Комісія "Укрзалізниці" розглядає дві можливі причини, внаслідок чого трапилось зіткнення поїздів. В обох випадках йдеться про помилки працівників.
Аварія на Хмельниччині. Фото: Депо.

В компанії назвали ймовірні причини зіткнення двох потягів, передають Патріоти України із посиланням на Depo.Хмельницький. Про це повідомив голова наглядової ради "Укрзалізниці" Євген Кравцов, який перебуває на місці аварії.

"Наразі розглядаються дві версії. Перша - грубе порушення машиністом вантажного поїзда правил здійснення маневрових робіт, а саме, проїзд на заборонений сигнал. Друга - хибні дії чергового по станції, яка надала невірні інструкції машиністу локомотива", - зазначив Євген Кравцов.

Також голова наглядової ради, повідомив, що усі пасажири були застраховані та отримають відповідні компенсації, а "Укрзалізниця" візьме на себе витрати на лікування постраждалих. Нагадаємо, на Хмельниччині зіткнулися пасажирський потяг з дітьми і локомотив. В результаті зіткнення постраждало шестеро пасажирів, серед яких діти. Пізніше в "Укрзалізниці" повідомили, що пасажирський потяг №139"Київ-Кам'янець-Подільський" зіткнувся із вантажним потягом, який стояв на завантаженні щебнем.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...