Злі і голодні? У Макіївці шахтарі готували бунт проти "ДНР"

МДБ "ДНР" звинуватило українські спецслужби у тому, що це вони надихнули шахтарів на масові прояви протесту.

Невдоволені шахтарі. Фото: reporter.dn.ua.

Терористи "ДНР" повідомили про арешт працівників та керівників декількох шахт Макіївки, які планували "незаконний бунт" проти керівництва "республіки". Про це пише сепаратистський ресурс dnr.one, передають Патріоти України.

Повідомляється, що під час спецоперації МДБ "ДНР" і "Генеральної прокуратури" в Макіївці був відвернений бунт проти "керівництва". У рамках превентивного заходу були заарештовані 18 осіб, серед яких два керівники шахт, працівники раніше закритих через неефективність шахт і члени їхніх сімей.

Метою бунтарів, за даними сепаратистів, було створення серед населення атмосфери невдоволення "ДНР", поширення чуток, що порочать славу "ДНР", підготовка до протестів проти політики "ДНР". Затримані нібито визнали свою провину, покаялися і зізналися, що "працювали на українські спецслужби, які загрожували їхнім родичам на підконтрольних Україні територіях".

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...