"Зловмисник зізнався, що йому наказали підпалити будинок і підірвати господарів", - Юрій Береза

Нардеп стверджує, що прибув у свій сільський будинок о 04.00 24 вересня, після чого нападника передали правоохоронцям.

Юрій Береза. Фото: УНІАН.

Депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Юрій Береза написав у Facebook, що вважає інцидент у селі Чумаки Дніпропетровської області замахом на себе, а зловмисник є наркозалежною людиною, яка виконувала чиєсь замовлення, передають Патріоти України.

"Це не перший замах на мене. Цього разу мені та моїй родині призначалася бойова граната РГД-5. Але, за щасливим збігом обставин, в оселі, до якої намагався вдертися нападник, не було ані мене, ані моєї дружини з онуком. Хоча ми планували бути там", – заявив політик.

Береза зазначив, що приватне домоволодіння обгороджене, проте зловмисникові вдалося зайти на територію і підпалити одну кімнату й автомобіль. Чоловіка затримали охоронці, які, за словами нардепа, дуже ризикували – чоловік погрожував застосувати гранату.

"Пізніше зловмисник зізнався охороні, що його привезли в Чумаки з Кривого Рогу та наказали підпалити будинок і підірвати господарів. І він був ладний це зробити, бо, цитую, уже два дні без "дози", – ідеться в публікації.

Береза стверджує, що прибув на місце події о 04.00 24 вересня, після чого нападника передали правоохоронцям. У поліції Дніпропетровської області заявляли, що нардепа на місці подій не було. "Тепер очікуємо на розв’язку та встановлення імені замовника", – підсумував політик.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...