Двері квартири хтось підпалив: У Рівному ледь не згорів депутат (фото)

На місці пожежі поліція вилучила фрагменти полімерних пляшок із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів.
На місці пожежі у Рівному. Фото: прес-служба Нацполіції.

В ніч проти четверга, 21 червня, у Рівному невідомі влаштували пожежу у під'їзді багатоповерхівки на вулиці Євгена Коновальця. Внаслідок пожежі постраждали двоє людей, одним з яких виявився депутат обласної ради. Про це повідомляє прес-служба поліції Рівненської області, передають Патріоти України.

До приїзду на місце події поліції та рятувальників жителі будинку самотужки намагалися гасити полум'я та евакуйовувати мешканців. "Виявилося, що на восьмому поверсі горіли двері однієї із квартир, у якій проживає 33-річний рівнянин. Разом із ним у помешканні перебував і 37-річний брат, депутат Рівненської обласної ради. Обох доставили до медзакладу з опіками тіла", – йдеться у повідомленні правоохоронців.

На місці пожежі поліція вилучила фрагменти полімерних пляшок із характерним запахом паливно-мастильних матеріалів. За фактом підпалу у поліції розпочали досудове розслідування, наразі встановлюються особа зловмисника та усі обставини події.

Пожежа Рівне поліція
Фото з місця пожежі у Рівному

Поліція Рівне пожежа підпал

Особлива небезпека? Вчені пояснили, як пестициди можуть впливати на розвиток хвороби Паркінсона

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:50

Науковці змогли пояснити, як саме довготривалий вплив пестицидів може збільшувати ризик виникнення хвороби Паркінсона, передають Патріоти України. У новому дослідженні, яке опублікували в науковому журналі Nature, вчені з Каліфорнії (США) намагалися з’...

Залишать без грошей? Усім ВПО в Україні готують перевірки виплат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:48

У Україні заплановано провести перевірку виплат допомоги внутрішньо переміщеним особам (ВПО). Ця перевірка включатиме порівняння інформації, яку реципієнти надали для отримання допомоги, з даними, що надаються Міністерством соціальної політики та іншим...