Змагання показали, який танковий взвод ЗСУ - найкращий (відео)

За результатами змагань 1 місце здобув танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України під командуванням капітана Романа Багаєва.

Змагання найкращих танкових взводів. Фото: скріншот з відео.

Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії Віктор Муженко підбив підсумки Всеармійського конкурсу «Кращий танковий взвод Збройних Сил України» та вручив відзнаки Генерального штабу переможцям. Фінальні змагання та церемонія нагородження відбулась на військовому полігоні поблизу смт Гончарівське. Новину передають Патріоти України із посиланням на mil.gov.ua.

Протягом тижня танкісти Сухопутних військ, Військово-Морських Сил та Високомобільних десантних військ демонстрували майстерність, виборюючи почесне звання кращого танкового взводу Збройних Сил України та перемогу з окремих професійних номінацій.

За результатами змагань 1 місце здобув танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗС України під командуванням капітана Романа Багаєва; 2 місце — за «чорними беретами» на чолі із старшим лейтенантом Іваном Поліщуком зі складу 36 окремої бригади морської піхоти Військово-Морських Сил ЗС України, «бронза» — в активі танкістів 80 окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ, де командиром старший лейтенант Руслан Кушнірук.

Призери змагань отримали грошові сертифікати. Також начальник Генерального штабу, за дорученням Президента України, вручив державні нагороди воїнам-танкістам, які відзначилися у захисті Батьківщини в районах проведення Антитерористичної операції.

Вітаючи танкістів з професійним святом, Головнокомандувач Збройних Сил України подякував учасникам змагань, усім українським танкістам за сумлінну службу Батьківщині, вірність військовому обов’язку, мужність і героїзм, проявлені в запеклих боях з російським агресором.

— Наш народ по праву пишається танкістами Збройних Сил України, — сказав генерал армії України Віктор Муженко. — Золотими літерами у воєнний літопис України вписані імена воїнів-танкістів Євгена Межевікіна, Василя Божка, Олександра Мороза, Олександра Лавренка, Ярослава Сидорова, Анатолія Скрицького, Віталія Шевченка, Андрія Бішентеєва, Сергія Ісаєва, Миколи Тишика та багатьох інших. Потужний результат, прекрасний вишкіл... На їхніх подвигах будуть виховані нові покоління воїнів.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...