"Знайомтеся: новий міністр спорту Криму": Маріонетка Кремля Константинов "продавив" для своєї секретарки "тепле місце" (фото)

Дівчину, мабуть, готували до посади, тому що з 2 серпня цього року вона була призначена першим заступником міністра спорту.

Володимир Константинов. Фото: Microremont.

Голова Державної Ради Республіки Крим" Володимир Константинов пролобіював призначення своєї секретарки Єлизавети Кожечевої на посаду "міністра спорту Республіки Крим". Про це заявив блогер Олександр Горний у своїй замітці для "Эха Москвы", передають Патріоти України.

"Знайомтеся: новий міністр спорту Республіки Крим з 18 жовтня - Єлизавета Василівна Кожичева, 30 років від роду, невисока, усміхнена білявка", - пише він. "Якщо зайти на сайт Ради Міністрів Республіки Крим, то ми побачимо біографію, ніяк не пов'язану зі спортом, крім того, що дівчину, мабуть, готували до посади і з 2 серпня цього року вона була призначена першим заступником міністра спорту Криму", - зазначив блогер.

"Всі чудово розуміють, що Константинов продавив цю усміхнену дівчину на пост міністра. Крим маленький, і ні для кого не секрет, як багато вона значить для спікера Держради Республіки Крим", - заявив автор.

"Навіщо призначати свою секретарку-референта міністром? Дівчина особливо ніде не була помічена, крім як біля білого Range Rover у повному фарші, який, за наявною інформацією, належить Константинову?" - пише Горний. "Я вважаю, що це аж занадто для беззаконня, яке відбувалося і відбувається в Криму. Кадрова політика, коли ставлять своїх дівчаток, не нова, але ж не на посаду міністра. Так і хочеться сказати ще раз: "Путін! Ми втрачаємо довіру кримчан, вона вже втрачена майже". Але не почує нас Путін, і ми будемо дивитися цих ставлених дівчаток і хлопчиків", - зазначає блогер.

"За минулі два тижні було дуже багато цікавих зустрічей, задавали дуже багато питань про Крим і що у нас тут відбувається. Федеральні товариші дуже стурбовані цим питанням. Що мені їм відповідати? Відповідаю просто: нічого хорошого, та й море вже холодне. Федералів уже дістали всі ці кримські фокуси, і я з ними повністю згоден", - підкреслив він.

"У Криму похвалитися не можуть абсолютно нічим. Немає результатів, одна балаканина. Навіть дорогу нормально зробити не можуть. Вона дощем змивається. Чому? Відповідь дуже проста. Тому що міністрами і віце-прем'єрами стають чиїсь дівчатка-хлопчики", - завершив Горний.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...