Знайшли, куди поїхати: Під Курськом потрапив у ДТП автобус "Київ-Москва" (фото)

Під час проїзду по трасі Тросна - Калинівка в Железногорском районі Курської області водій несподівано з'їхав на узбіччя дороги, автобус перекинувся.

На місці ДТП. Фото: прес-служба МВС РФ.

У Росії з'їхав у кювет і ліг на бік пасажирський автобус рейсу Київ-Москва. У результаті інциденту постраждало семеро людей, повідомили в обласному управлінні Міністерства внутрішніх справ Росії. Новину передають Патріоти України.

П'ятьох постраждалих після надання допомоги лікарі відпустили, дві жінки залишилися в лікарні - з переломами крижів й зі струсом мозку. Загалом в автобусі знаходились 22 пасажири і два водії. Водій автобуса на момент аварії був тверезий.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...