Знайшли з ножем у шиї: У Миколаєві зарізали відомого дитячого лікаря (фото, відео)

Надія Простоквашина 34 роки пропрацювала в обласній офтальмологічній лікарні, а з 1987 року була дитячим офтальмологом Миколаївської області.

Біля будинку, де сталося вбивство. Фото: "Новости-N".

У Миколаєві у власній квартирі вбили літню жінку – відомого в місті лікаря. Про це повідомляє "Новости-N", передають Патріоти України.

Загибла — Надія Простоквашина була дитячим лікарем-офтальмологом. Вона 34 роки пропрацювала в обласній офтальмологічній лікарні, а з 1987 року була дитячим офтальмологом Миколаївської області.

Надія Простоквашина також була керівником Миколаївського обласного осередку Асоціації дитячих офтальмологів України. Загиблій було 79 років. Вбивство сталося вчора, 16 жовтня.

Як передає Відділ комунікації поліції Миколаївської області, жінка була знайдена з ножем у шиї. У її квартирі було все перевернуто, можливо, це було пограбування. Відкрито кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 КК України ("Умисне вбивство").

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...