Знайшли заняття до душі: У РФ біля Єкатеринбурга "казаки" з Донбасу стали на захист пташиного посліду (фото)

​До справи навіть долучився депутат Державної думи РФ.

Фото:FacebookПід Єкатеринбургом фермери розклали на поле купи пташиного посліду, який використовують для вирощування картоплі. Однак від нього по околицях поширюється неприємний запах. Купи посліду від активістів захищають козаки-сепаратисти з "Союзу добровольців Донбасу". Про це повідомив у Facebook депутат Держдуми Андрій Альшевських, передають Патріоти України.

Сім'я фермерів вивозить з птахофабрики велику кількість посліду. На своїх полях вона влаштувала цілі склади смердючого добрива, на що скаржаться місцеві жителі. Депутат Держдуми Андрій Альшевських приїхав на місце подій після звернення місцевого громадського діяча Олександра Шуригіна.

Там депутат побачив, що фермерам допомагають козаки з "Союзу добровольців Донбасу". Вони сварилися з громадським діячем Шуригіним. За словами депутата, з фермерами вдалося прийти до певного консенсусу.

"В результаті Зайцеви порозумілися. В основному вони вирощують картоплю і щиро вважають, що привезений послід піде на користь господарству. Переконують, що не вороги собі. Домовилися, що перевіряючі розсудять, хто правий", написав Альшевських.

Зараз відомо, що птахофабрика, де фермери беруть добриво, порушує стандарти утримання посліду.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...