Знешкоджена у столиці російська ДРГ планувала страшні теракти в Києві та Харкові, - ЗМІ

Кількість вибухівки у квартирі терористів справила враження навіть на досвідчених бійців.

Метро у Києві. Фото: dossier-ua.com.

Вибухівки в київській квартирі диверсантів вистачило б на кілька масштабних терактів. Джерела ЛІГА.net повідомляють, що знешкоджена "Альфою" диверсійна група могла планувати вибухи в київському і харківському метрополітені. Новину передають Патріоти України.

Вибухівки вистачило б на кілька масштабних терактів. Офіційно в спецслужбі не говорять про можливі цілі терористів, згадуючи лише епізод 6 грудня з вибухівкою біля Київського суду в Харкові - теракт, якому вдалося запобігти. Вся квартира повинна була бути буквально напхана вибухівкою, якої вистачило б на те, щоб як мінімум обвалити весь під'їзд з усіма квартирами зверху і знизу.

Оперативники вилучили гранати, бомби, саморобні вибухові пристрої, тротил. Випадок у київській квартирі навіть на досвідчених бійців справив враження. "Вся квартира була практично перетворена на мінне поле. Можна ненавидіти Україну, можна любити гроші. Але як можна дозволити своїй дитині і дружині жити на пороховій бочці?" - задаються питанням бійці.

Ексчиновник Нацполіції, який скандалив у ресторані Goodwine, засвітився у компанії нардепа Тищенка (фото)

середа, 24 квітень 2024, 20:17

Експрацівник департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України Віталій Манасян засвітився у компанії нардепа Миколи Тищенка. Про це свідчить світлина, опублікована журналістом «Української правди» Михайлом Ткачом, передають Патріоти України. «Н...

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...