Знов заплямували її "честь та репутацію": Суд відхилив позов Юлії Тимошенко до Володимира Гройсмана

На брифінгу 8 липня 2016 року Володимир Гройсман звинуватив екс-прем'єра Тимошенко в тому, що вона отримувала вигоду від низьких цін на газ. Лідерка "Батьківщини" вирішила це приводом для скарги у суд.

Слова Гройсмана не сподобались Тимошенко. Фото: job-sbu.org.

Печерський районний суд Києва прийняв рішення про відхилення позову лідера партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко до прем'єр-міністра Володимира Гройсмана. Про це з посиланням на адвоката юридичної фірми GENTLS Олега Громового повідомляє "Укрінформ". Новину передають Патріоти України.

"Є рішення Печерського районного суду Києва, згідно з яким суддя Літвінова відмовила Тимошенко Юлії Володимирівні у позові до Гройсмана про захист честі і ділової репутації. Є ще апеляційні інстанції, але поки рішення суду не на її користь", - сказав Громовий.

Нагадаємо, що на брифінгу 8 липня 2016 року Володимир Гройсман звинуватив екс-прем'єра Тимошенко в тому, що вона отримувала вигоду від низьких цін на газ. "Я подивився декларацію Юлії Володимирівни Тимошенко. Вона сьогодні живе в будинку, по-моєму, площею 500 квадратних метрів. За пільговими цінами на газ щомісяця пересічний український громадянин доплачував їй за комунальні послуги і за газ одну тисячу доларів США. Це справедливість? Тобто хтось хоче повернути систему, при якій бідні платять за багатих? Уряд не підтримує такої тези", - заявляв тоді він.

Через ці слова лідерка "Батьківщини" подала позов до Гройсмана про захист честі і ділової репутації. Сторону прем'єр-міністра у суді представляв Олег Громовий. В своїй електронній декларації Тимошенко вказала, що в минулому році отримувала близько 6300 гривень на місяць заробітної плати. Також вона написала, що має квартиру в Дніпрі площею 59,4 квадратних метрів і орендує будинок площею 588 квадратних метрів в селищі Козин Київської області.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...